tisdag 11 december 2012


Nyligen hemkommen från Helsingfors har jag grus i ögonen och fjärilar i magen. Det finns inget bättre än att resa bort precis när en behöver resa bort. Jag tittar på svtplay och ritar tills händerna blöder, men snart måste jag krypa ur mina eldluktande kläder och krypa till sängs för imorgon stundar ännu en dag av skridskoutlåning, marshmallowgrillning och vedhuggning i Helsingborg. Oh, life.


Jag bjussar på ett gammalt klotter från anteckningsboken, piffigt färgglagd på serieskolans dator. Någonstans finns en GIF av denna bilden men den hittar jag inte just nu.


PS. Bonus: bildmaterial från Helsingforsresan.Kallio i mitt <3

Trött söndag, alldeles för länge på flygplatsen...
.. rita av vänner. *fördriva tiden* Det är tamejtusan inte ofta jag tar mig an att rita andra än mig själv och resultatet synes ovan. Jag har en taskig ovana att rita mig själv snyggare och andra fulare än vad verkligheten bjuder. Sorry för den.

PSPS. om du tänker "varför e bilden så himla pixlig för" om "Ingens jävla hemlighet" så kan jag avslöja att det är den för att jag ville ha den så. Datans motsvarighet till kladd. För ja e så jävla punk. Lolz <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar