måndag 3 december 2012

Alla måste testa allt!

Jag jobbar i Helsingborg med att låna ut skridskor till barn vid en fejk-isbana. Det är mycket tid på tåget att döda, lyckligtvis har jag gott sällskap men annars så ritar jag så att fingrarna glöder. Det är så satans skönt att göra något när en känner att en gör något.

För att fira den känslan, av att äntligen inte sakta men säkert ruttna inombords så bjussar jag på en av mina sällsynt muntra dagboksteckningar på när jag åker kollektivtrafik och sjunger med till Lilla Lovis.

En bra dags teckning kännetecknas av att jag har avtecknat mig själv extra musklig, extra glad och extra snygg. Teckningen är inte heller fylld av överstrukna linjer, stora svarta fält som döljer feltuschning osv. Jag ritade den och DIREKT kände jag att det var ett jävla MÄSTERVERK! En kan ju önska att det perspektivet hade kunnat infinna sig typ alltid. Det hade vart nåt.

2 kommentarer:

  1. Ah! Äntligen, självinsikt (aproåpå känslan av att det är ett mästerverk). Fina du, vad det gläder mig att du har känt att du har haft skäl att göra munter dagboksteckning! -Jag ska skicka julkort till dig så snart jag gjort nya!

    SvaraRadera