onsdag 23 maj 2012

Coco!


Coco in Action!
Den här senaste tiden i skolan har varit helt fantastisk i skolan! För två veckor sedan hade vi Lina Neidestam på besök som gästlärare i skolan. Hon drillade oss som tusan, gav mig smäll på fingrarna för usel textning och lärde oss alla just precis hur en ansöker om att få betalt för att sippla pina colada i solen på en "inspirationsresa". Oh the glory of kultursektorn! Not.

Den här veckan har inte varit sämre, denna vecka har vi haft äran att lära känna Coco Moodysson, glammigt värre! Jag är störtförtjust i hennes bok Aldrig Godnatt och det har verkligen varit en resa att ha henne på besök. Även hon gav mig pisk för min kassa textning. Illa, bäst att jag tar itu med det.


Men även om det var lärorikt och kul att lyssna på hennes funderingar om serieskapande så var det ändå inte det bästa. För det allra mest lylliga av allt var ju att hon sade ja till min förfrågan om att agera mentor under mitt kommande projekt! *dör stolthetsdöden*

Redan för flera månader sedan sög jag på idén om att fråga Coco om mentorskap och under SPX tänkte jag var ett gyllene tillfälle att fråga. Men fastän jag är världens modigaste och ballaste och hårdaste rymdprinsessa misslyckades jag totalt när jag förvandlades till en våt liten fläck av blyghet. Nu under veckan däremot kändes det så himla rätt och jag slog till och jag fick ett ja. Yes!

Det firar vi med en bild av en helt annan Coco jag lärde känna i helgen, världens finaste mops:

En annan jävligt gullig Coco.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar