torsdag 19 april 2012

Superslampan Strikes again

När jag gjorde min serie till slampfanzinet föddes en helt ny karaktär: Superslampan. Hon är den du vaknar med i sängen, hon äger sig själv och hon älskar det. Och jag älskar henne.

Superslampan föddes där och då men hon blev snart mycket mer. Hon växte snabbt in i mig och blev en del av mig, en av mina många alter egon och liksom Teddy RDKL var hon också en nyckelfigur i mitt pågående projekt.  Jag är nämligen, sedan i ungefär julas, helt uppslukad av ett serieprojekt som varit mer eller mindre suddigt men som, delvis tack vare Superslampan, på senare tid verkligen tagit form och snart är i full fart.

Utifrån den poster jag tillverkade i julas med ett knippe charmiga punkare har det växt sig ett litet universa av karaktärer, vänskaper, intriger, relationer och historier. Just nu är dessa historier de enda jag tillverkar då flödet verkligen infunnit sig och till SPX nästa vecka kan ni hitta mitt nya, fräscha Fanzine som ger smakprov på projektet som just nu har arbetsnamnet Titty Bam Bam!

En ny serie som kommer gå att njuta av i denna smaklökskittlande godbit är det nyaste äventyret med Superslampan: Den enes död, den andres bröd.

Leta upp mig på SPX nästa vecka och du får läsa!


färskaste historien i mitt kommande nya, allra första egna fanzine...

Säg vilket klaver är det nu Superslampan trampat i?
Puss på er mina små gurkor, nu skall jag hem och snacka mig till sömns med min husgäst Henri Gylander, lyxigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar