söndag 22 april 2012

Fanzinetryck!

Förberedelserna inför SIS, Stockholms internationella seriefestival, som river av i veckan är på gång för fullt på serieskolan. Framför kopatorn står en ringlande kö av desperata serietecknarelever och ugglar i hopp om att hugga tag i två minuters ledig trycktid.

Njuter av god lektyr på min privata beach.

Jag unnade mig en timeout från vardagen och tog en semesterhelg på min hemplanet Atlantis där jag satte mig i solnedgången och njöt av mitt senaste fanzine. Så bra det blev! Inget går upp emot lite kvalitativ fanzineläsning en ljummen sommarkväll. Tack alla vänner på atlantis, det var en fantastisk helg, särskilt tack för överraskningsfesten och karnevalen genom staden i min ära, mycket trevligt!

Nu är jag helt slut efter en helg solande, badande och minglande med mitt folk men jag tänker ändå komma med en god nyhet:

Den här raringen är tillgänglig för Dig Jordbo nu...
Nu har mitt fanzine kommit till planeten jorden! Härligt! I det är ett hopplock av det jag producerat under året på serieskolan, skoluppgifter liksom egna produktioner, riktigt saftigt vill jag lova!

 Du kan beställa via min e-post frigginfury@gmail.com, i en kommentar, eller plocka upp ett ex på seriefestivalen i stockholm! Jag kommer att stå vid ett bord mycket troligt täck av plastblommor! Priset är ännuinte spikat men kommer garanterat att vara värt varenda krona!

Jordeansiktet är på igen...


2 kommentarer:

  1. Jag vill haaaaaa, bestis? Snela! /Bobicat

    SvaraRadera
  2. klart bestisar har förtur! jag kan ta med imorgon till träningen. har inte spikat pris än som sagt men det lutar åt en fyrtiolapp.

    SvaraRadera