tisdag 10 april 2012

Back to schoolGlad påsk i efterhand! Nu är vi alla små serietecknare tillbakakrupna in i vår lilla håla i Mazettihuset, lovet och friheten är över. Uasch! Det här var ett lov som inte alls kändes som ett lov, jag behöver semester från semestern. Jag roar mig dagen i ära med att pilla lite på ett roller derby tryck, rita lite på en ny serie och leka med photoshop en smula. 

Det här med att komma in i att jobba i photoshop är inte helt lätt. Även om jag lärt mig flera gånger hur jag skall göra måste jag liksom hålla det fräscht i minnet annars dyker den upp igen, spärren. Den där oöverstigliga muren som talar om för mig att jag inte duger till teknik, att jag inte klarar av något på datorn och att det är lika bra att jag går och drar något gammalt över mig. Då fastnar jag i mitt gamla vanliga tipexträsk och bilderna lämnas oscannade och ofärdiga att samla damm i byrålådan. Nej, då är det bra att ta fram en gammal rutten liten bild och sätta sig och köra lite scanning-bucket-bucket-bucket.

Jag hatar det, men jag älskar det. Jag tycker det är så jävla jobbigt. Men så blir det ganska fint. jag hat-älskar dig, kära gamla bucketjävel <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar