måndag 27 februari 2012

Sluts Just Wanna Have Fun...

... Är titeln på vårt kommande Fanzine! Ungefär samma människor som komponerade ihop det hyllade och (tyvärr inte ÄN) prisade Onanifanzinet sitter just nu och knepar och knåpar på nya mästerverk!

Den 8:e mars har vi releasefesteri i samband med ladyfestkabraket på Moriska paviljongen här i Malmö! Där kommer alla möjliga slinkor och slampor att finnas och roa sig kungligt och vi pryda små seriemakare kommer att kränga våra fanzine.  Det blir slamperi, feminism och fest! Kom! Kom!

Rubriken på fanzinet är Sluts Just Wanna Have Fun och temat är slutshaming. Ni vet den där unkna patriarkala funktionen där tjejer som tar för sig sexuellt, skryter om sina runksessioner, byter partner oftare än trosor och klär sig i vaffan hon vill blir stämplade som slampor. Samtidigt glider män omkring och suktar med sina nakna överkroppar i parkerna om sommaren med ursäkten att det är "varmt", ljuger trefalt om antalet sexpartner men kommer ändå som värst att kallas "player", gärna med en positiv klang.

Slutshaming tar många olika former och får många olika konsekvernser och utifrån uttrycket tolkar i serieskapare fritt. Själv gör jag en fantastisk serie om Superslampan som hotar just Ditt parförhållande!

Superslampan smider onda planer om att vakna upp i just Er säng...

4 kommentarer:

 1. Asfett!!! Det här é grejer det (ser fram emot det här fanzinet)!!

  MVH
  /B. T.

  SvaraRadera
 2. ja eller hur: hurra för slampor!

  tack för peppen, nu kommer jag att leva tio år längre!

  grejen är ju att det här kommer att bli ett helt sjukt bra fanzine!

  SvaraRadera