måndag 14 november 2011

sista strippen

jag tror att jag var starkt chockskadad efter strippmomentet. det tog ända tills nu för att lägga upp sista strippen, men här är den alltså:

och aldrig har den känt mer passande. (förutom när jag gjorde den och liksom ritade mig själv i EXAKT samma uppgivna position som jag låg) nu har vi Natalia Batista som gästlärare och förutom att hon har ett av jordens snyggaste namn så har hon visat sig vara en riktigt vass serielärare. hon tecknar själv i manga och därför får veckan ett mangatema och helt plötsligt skall vi producera en tresidors manga på en vecka. åh. herre. gud. men vet ni?! även om det känns som att jag drunknar i min egen brist på kompetens så känns det helt ok. batista verkar ha koll på läget och veckan verkar som en riktig toppenvecka ritmässigt!

jag hör av mig när jag börjar gråta av mindervärdeskomplex, tills dess: all kärlek!

2 kommentarer:

  1. Det är nog en av de grymmaste strippar jag NÅGONSIN sett!! 4-dimensionell highfivening träffade mig rakt i bröstkorgen... I DB sthlm brukar vi "fista" i tid och otid, men det står sig fan slätt mot Hi5 thru time!

    Du borde aldrig ha skäl att gråta av mindervärdeskomplex. Det du lägger upp på den här bloggen är GULD.

    SvaraRadera
  2. ah! tack! jag blir så himla pepp av dig! vet du, när jag kommer till stockholm nästa gång tycker jag vi möts upp för ritsession!

    SvaraRadera