tisdag 8 november 2011

Kaffe Kaffe Kaffe

Jag sitter i skolan och arbetar på en kommande äggserie med denna fantastiska bakgrund av Anonymt Kafé.
Ni skulle bara veta... det är så mycket mer med mig än bara serier. Jag är roller derby också.

Idag sitter jag i skolan och peppar inför redaktionsmötet med min nya Roller Derbytidning jag är med och startar upp. Det är helt sinnessjukt pepp att få sitta i en redaktion för vad som kommer att vara sveriges grymmaste magasin. Vi har fortfarande ingen särskilt koll på någonting men jag räknar någonstans med att ingen redaktör någonstans har det. Har jag rätt? Det känns liksom som att hur som helst så kommer det ju att bli bra i slutändan, just nu är i alla fall sveriges intressantaste tidskrift på gång, ett tiotal fantastiska artiklar ligger just nu och jäser i hjälmen på ett helt gäng fantastiska derbybrudar!

Jag är så tusans glad att jag går serieskolan just nu och att jag startar tidningen just nu, för vilken kombo! Jag har ett helt kulturhus med tidningsvant folk att tillgå när jag stöter på diverse problem och frågeställningar.

Håhåj, som gotländska Birgitta på mitt sommarjobb alltid sa när hon skulle ta i, nu skall jag arbeta det sista för att störta iväg till jordens mest pepp möte!

over and out// Frigg in Fury

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar