fredag 4 november 2011

hm.... blogspot asså.

en gång spenderade jag två timmar (!) med att restyla min blogg och den blev AS-SNYGG! två klick senare raderades ALLT. typiskt irriterande. en annan irriterande sak är att GIF-bilder inte går att lägga upp. och vi vet ju alla hur jag håller av mina GIF-bilder. Likaså verkar det som ett suicideproject att försöka sig på att bädda in ett youtubeklipp.

Nu har jag suttit och föröskt lägga upp mina strippar på ett snygg sätt på bloggen men det är som om blogspot vill säga mig något... till exempel "byt til tumblr.... byyyyt til tumblrrrrr"

nu verkar till exempel, bara stripp 2-4 gå att klicka på och förstora upp, men vet ni vad, jagrokar inte klura mer nu. njut av dem tills vidare så får ni sista serveade en annan gång!

ja. vi får väl se, en vacker dag kanske jag orkar göra ett byte.
5 kommentarer:

 1. OTROLIGT FINT ASSÅ! Blev ju asbra med texten! Du kan vara stolt!! Och idag träffades vi! Hihi!

  SvaraRadera
 2. ja! vad fint det var att träffas! ren och skär lycka!

  SvaraRadera
 3. Tycker att stripparna utgör ett förträffligt motbevis till det de handlar om..! Alltså råder det ej längre någon som helst tvekan om att de (an)tagit rätt!! Byt för övrigt inte ut blogspot, vetja. Testa däremot att byta från safari till firefox så ska du se att det händer trevliga saker...

  SvaraRadera
 4. tack henri! hmmm... jag skall testa, har förviso inte safai på min pc, men jag kan ju testa firefox.

  SvaraRadera