fredag 11 november 2011

Europeiskt experiment

Idag fick vi som uppgift av fredrik att tolka våra egna serier i realistisk stil, klara linjer och marinelle (hoppas på att det var så det hette). Jag hade nog uppfattningen om att jag ritade ganska mycket mer realistiskt än vad jag gjorde, jag hamnar väl någonstans mellan klara linjer och realistiskt på skalan men det var hysteriskt roligt att sätta dit ett Tintinansikte på mig själv! Fungerade verkligen oväntat väl... kanske en look jag skall tänka på?

I den sista stilen ser man stressen över att jag insåg att bara fem minuter var kvar av tidsfristen men det blev riktigt gastonliknande i sin hysteri så det var ju lyckat.


Ursprungsbild

Klara linjer
"realistiskt"

Marcinelle

 

AH! åh just det! vi fick ju reda på vilka som skall publiceras i sydsvenskan! det var inga mindre än Tarjei, Jenny och Ellen! tjyvkika på deras bloggar!

4 kommentarer:

 1. Haha, ja den övningen är ej alls dum! Den skulle jag vilja göra om nån gång...

  SvaraRadera
 2. TinTin-Isa var ju assöt, ju!!!!

  SvaraRadera
 3. @henri ja det var verkligen en jättebra övning, och superskoj! man upptäckte verkligen mycket om sitt eget sättatt rita och sina bekvämlighetszoner.

  @pappa haha ja eller hur?! jag tycker tintin-jag helt klart var en förbättring! jag är glad att ingen ännu sagt att jag liknar marcinelle-jag ^^

  SvaraRadera
 4. Men originalet är bäst. Teckning + IRL ;-)

  SvaraRadera