söndag 30 oktober 2011

Nattarbeteäven lördag natt spenderas på serieskolan. jaja vi har ju ändå en timma till godo i natt så klockan är ju bara... tio i tolv om man tänker efter.

jag har iaf gjort världens hjältedåd och skissat och tuschat klart en hel stripp idag, tjoho! stripp nummer tre i produktionordning men nummer sex i kronologisk läsordning. och vet ni, det var så jävla duktigt att jag firar med att publicera hela kabraket, alla rutor! utan text men ack så spännande ändå...


och! en annan ball grej! i helgen fick jag världens gåva!

inte nog med att fantastiska Henri kom till malmö för barnseriefestivalen I Seriernas Värld, han tog med sig ett helt underbart fanzine till mig! ingen mindre än han själv och den underbara Sofia Lindh har sammarbetat ihop det och jag bah DOG av startstruckness för att jag kände någon så ball! men inte nog med det heller!

Henri beslöt sig för att hänga här på serieskolan och hålla oss stressade stackare sällskap. Saskia och jag slet och ritade och Henri bara råkade spota ur sig denna fantastiska fanart tilägnat Saskia Gullstrand som gjort jordens ballaste skurkserie och också fyller år idag! GRATTIS!

5 kommentarer:

 1. Fan vad tjusigt Isa!! Du är duktig!

  SvaraRadera
 2. Det är du som är världens gåva. Serieskolhänget får vi göra om vid nästa bästa tillfälle!

  SvaraRadera
 3. tack bästa ellen och ja henri, det var ju helt underbart!

  SvaraRadera
 4. Å, mysigt med serieskolehäng! Jag kommer ner och våldgästar nån gång + jag vill visa dig trapphusets nattliga mysterier... Och görgrym tuschning, så jäkla snygg!

  SvaraRadera
 5. men ja kom och guida mig i trapphusets vrår, det ser jag fram emot! men sluta berömma mig så för jag rodnar ju och dööör

  SvaraRadera