tisdag 13 september 2011

Nu börjar det närma sig

Sakta men säkert närmar vi oss målet. Inte.

På serieskolan går det fort. Och alla jobbar som fan. Det är faktiskt sjukt kul att se att halva klassen sitter kvar långt in i sena eftermiddagen och redan tre- fyra veckor in på terminen så kommer vi att ha producerat fyra stycken fanzines i klassen att sälja på bokmässan. Onanifanzinet inklusive. Alltså: alla har sjukt mycket att göra. Innan vi vet ordet av kommer Bokmässan i Göteborg att vara och har vi alla hunnit färdigt då?


För ett par veckor sedan var väl allt jag sade om mig att jag var ett inbitet seriefan, kanske nämnde jag för någon mina ambitioner att själv producera mina egna alster, men aldrig utan att förminska mina drömmar. Idag gjorde jag mina visitkort till bokmässan, inspirerad av min facebookprofil (som också hävdar att jag arbetar som lärare på Xavier institute for Higher learning, och har studerat på Hogwarts School for Witchcraft and Wizardry) löd det:

Atlantisk prinsessa
Avalonsk gudinna
Serietecknare
Illustratör

I den ordningen. Självklart använde jag den Goda ikonbilden jag arbetade med första veckan på skolan som illustration till kortet. Det kändes lagom att lägga mig där, hur torrt hade det inte varit att bara beskriva mig som serietecknare/illustratör? och typ rita en karikatyr av mig själv? jag kan ju inte ens rita karikatyrer.

Anyways, jag skall självklart lägga upp en bild på visitkortet så snart som möjligt men jag sprang ifrån skolan utan att mejla mig själv filen. Ni vet ju hur det är när man stannat i skolan till åtta, en vill hem. Och en vill äta.

Nu skall jag åter svettas över mina serier, och läxor och diverse roller derby-relaterade sysslor som hänger över mig.

jag lägger upp bilder på serier så fort de är i närheten av anständiga att visas upp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar