fredag 1 april 2011

ojojoj, ute ur radioskugganheja mig vad jag har slitit. dygnet runt bodde jag på konstskolan ett tag för att färdigställa vad som förhoppningsvis ger mig chansen att plugga serieskapande nästa år. för visst vore väl det något, om jag fick ägna mig åt detta resten av livet, få pengar för vad jag tycker är som allra mest kul.

men igår blev de färdigställa! färdigställlda, postade o
ch sedan festade jag på gotlands första queerbar, nåja nåja
BurlesQue bar levde kanske inte alls upp till mina förväntningar (jag som vill att alla queerklubbar skall vara som Utopin och Drömfabriken i Malmö, R.I.P), men kul var det.

ÄNNU roligare var att, bakis som ett djur ta mig till skolan för att möta upp min bästa nördklasskompis
Kapten Elin för att tilbringa hela dagen med att KLÄ UT SIG!

Från början skall vi klä ut oss för att ta bilder i det stora tron jag
byggt av skrotdelar, men det hela resulterade såklart i så mycket mer. en handfull rika karaktärer dök upp och en idé om att någon vecka inom snar framtid varje dag kläsig som en ny superhjälte föddes.

här kommer några smakprov på vad som skall bli, i postapokalyptisk/steampunk-
anda:Det är en härlig blandning av postapokalyptiska självutnämnda drottningar, hennes minions, zeppelinarkaptener, professorer och skurkar. sällan har jag haft så kul som i Kapten Elins garderob, får vi bara fatt på en fotograf med samma sug för att iscensätta den mustigaste postapokalyptiska scenen på en skrothög så kommer det här att bli grymt!
kunde förresten inte låta bli att bidra till tävlingen på bloggen steampunkisverige om att tipsa om just steampunk i sverige. Jag kunde inte heller låta bli att tipsa om just Elins grymma band som fullkomligt regerar här på ön! I bästa fulla steampunkglammiga utstyrsel river de fyra brudarna (oh yes, all female) av "en mörk och obeveklig country, med influenser från folk, rock och punk. Med akustisk gitarr, ståbas, trummor, fiol och sång sammanväver de berättelser om öde spökstäder och dystra barer omgivna av vidsträckta ökenlandskap, i vilka en hänslynslös dödspatrull sveper fram likt en farsot med skräck och olycka i sitt följe. De ömsom sorgsna, ömsom aggressiva låtarna skildrar hur misslyckade cowboys och formalinosande dödgrävare möter sina fasansfulla öden i en värld där obarmhärtig rättvisa skapas med revolver i hand."
för att citera mitt eget mejl..

nu håller vi tummarna för att jag vinner ett fett halsband! för bandet är grymt och jag kan inte tänka mig att det skulle kunna falla in ett bättre tips än det...

So long sailor! / Teddy Rdkl m. vänner!

2 kommentarer:

  1. Jag hoppas också att ni hittar en fotograf med fäbless för skrottorn och postapokalyptiska steampunkdrottningar, för de bilderna vill jag verkligen se!

    /Nene

    SvaraRadera
  2. vi har hittat en, på torsdag eller fredag är det sagt att det skall bli av, hurra! vi håller tummarna för att vi hittar ett svärd innan dess också...

    SvaraRadera