måndag 14 mars 2011

goda vänner, goda gåvor

Jag måste inleda med att ursäkta tystnaden. Det visar sig vara ett svårare jobb än jag trodde att driva en blogg, men nu är jag här. Jag har spenderat helgen i ljuva Malmö stad där jag sett inte bara sett, men också deltagit i, Sveriges första roller derby bout, I HISTORIEN!! Alltså, jag spelade inte men ni kan skymta mig i videon som den lilla pricken i svart som tar tid på de utvisade spelarna.

HURSOM, jag kan tala om roller derby hela dagen om ingen stoppar mig men nu ska jag tala om min andra passion. Den som bloggen faktiskt handlar om. Serier. och min födelsedag faktiskt.

För den kommer snart, födelsedagen alltså och jag fick i hlen redan min första present! Åh jag älskar tidiga ödelsedagspresenter! och sena! jag tror nog att alla födelsedagspresenter har en speciell plats i hjärtat, men den här var något alldeles extra. Min vän Tomas, bäst i världen på alla sätt och före detta kollektivamrat, gav mig, hör och häpna, dryga tio lösnummer av Buffy the Vampire Slayer!

förvisso inte i ordning, och jag har ju självklart redan trade paperback(hur-böjer-jag-det-här?)arna men ojojoj, mitt hjärta rusar fortfarande av förtjusning! Och helt jäkla läglit har jag ju dragit på mig förkylningen from hell nere i Malmö (du med förstorade halsmandlar som hånglade med blond tjej, skäms!) passar det perfekt för en djupdykning! wohoo!

strax tänkte jag publicera min lista på mina kvinnliga seriekaraktärsfavvosar. men det inkluderar både att resa mig ur sängen och att sträcka mig efter en kamera så det får bli snart det...

so long!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar